spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăCulturaLiber pentru arhitecți, la concursul pentru conducerea Centrului „ Brâncuși“

  Liber pentru arhitecți, la concursul pentru conducerea Centrului „ Brâncuși“

  La concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu se vor putea înscrie și arhitecți.

  Arhitectul Alexandru Hortopan, profesor la Liceul de arte „Constantin Brăiloiu“, și-a manifestat interesul să se înscrie la concurs, dar nu a putut, pentru că studiile absolvite nu îi permiteau. „Ramura dumnealui de studii nu a fost prevăzută în anunțul de concurs. Nu s-a putut suplimenta în timpul concursului, dar s-a suplimentat ramura de studii și inclusiv domnul Hortopan își va putea depune dosarul la următorul concurs“, a spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Gabriel Coica.

  Adrian Bândea, director interimar până la concurs

  În funcția de director interimar al Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși“ a fost numit artistul plastic Adrian Bândea.

  „De la 1 august a expirat mandatul domnului manager Doru Strâmbulescu. A fost organizat un concurs, dar, din păcate, nu s-a înscris nimeni la acest concurs, lucru care ne-a făcut să numim un manager interimar. Am optat pentru o persoană din interiorul instituției. Manager interimar este domnul Adrian Bândea, artist plastic, care va gestiona activitatea centrului până la organizarea unui viitor concurs.

  A fost publicat anunțul de concurs. În luna noiembrie va avea loc analiza dosarului și susținerea interviului. Sperăm să avem cât mai multe dosare depuse. Și-au manifestat intenția foarte multe persoane, dar nu au îndeplinit condițiile“, a mai precizat viceprimarul Gabriel Coica la Radio Accent.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: