spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăCultura(VIDEO) Părintele Necula și academicianul Ciurea au adus 7000 de gorjeni pe...

  (VIDEO) Părintele Necula și academicianul Ciurea au adus 7000 de gorjeni pe stadion

  În jur de 7000 de gorjeni au participat, sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, la evenimentul „Regăsirea ființei prin muzică, știință și credință”, în cadrul căruia au fost invitați prof. univ. dr. preot Constantin Necula, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatoarea TV Florentina Fântânaru.

  Evenimentul cultural artistic a fost organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și Primăria Municipiului Târgu Jiu.

  „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment. Împreună, am demonstrat că Gorjul nu este doar un loc pe hartă, ci o inimă vibrantă, plină de pasiune, cultură și credință. Să păstrăm această flacără aprinsă în sufletele noastre și să ne revedem cu aceeași bucurie și deschidere la următoarele noastre întâlniri” este mesajul lui Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

  „Mulțumim părintelui Prof. Univ. Dr. Constantin Necula, domnului Academician Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și doamnei Florentina Fântânaru pentru un eveniment cu adevărat deosebit! Mulțumim celor 7000 de gorjeni care au venit alături de noi astăzi, dar și Lyrei Gorjului pentru momentul muzical de excepție! „Regăsirea ființei prin știință și credință” a fost un eveniment special, de suflet, organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj prin Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, dedicat dumneavoastră, și care s-a bucurat de o popularitate uriașă”, a scris primarului Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe Facebook.

  https://www.facebook.com/tvsud.ro/videos/736172541691171

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!