spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăEconomic"2 în 1", în CE Oltenia

  „2 în 1”, în CE Oltenia

  Prefectul judeţului, Alin Văcaru, intenţionează să reia cu administraţia Complexului Oltenia, discuţiile ce privesc punerea în practică a proiectului de fuziune dintre cei doi prestatori de servicii UEF Motru şi Minprest. Încă legat de unitatea în care a activat ca director adjunct, Văcaru susţine că acest proiect ar fi unul viabil, cu atât mai mult cu cât acele societăţi comerciale au, pe anumite paliere, domenii de activitate comune.

  În exclusivitate la Acces Tv, prefectul Alin Văcaru a vorbit, în cadrul emisiunii „Punctul pe I”, despre vechiul său proiect avut în atenţie încă din perioada când ocupa funcţia de director adjunct la Minprest. Interesat de viitorul economic al Minprest, prefectul consideră că proiectul de fuziune dintre UEF Motru şi Minprest, s-ar dovedi a fi unul viabil pentru cele două unităţi prestatoare de servicii, cu atât mai mult cu cât pe anumite segmente obiectele de activitate coincid. „Am avut un punct de vedere pe care îl menţin şi sunt convins că acesta ar duce la cel mai bun rezultat. Eu cred că tot această fuziune dintre UEF Motru şi Minprest va fi soluţia cea mai bună, atât pentru CE Oltenia, cât şi pentru cele două unităţi prestatoare de servicii. Cei de la UEF Motru execută o parte din serviciile pe care le realizează şi cei din Minprest. Cei de la UEF deţin utilajele pe care cei de la Minprest nu le au, aducând acele utilaje de la Motru s-ar putea achita datoriile avute de cei de la Foraje la bugetul de stat. Eu am insistat pe această idee, voi purta discuţii pentru că va fi mai simplu pentru cei de la CE Oltenia să ştie că o singură unitate efectuează toată gama de servicii”, a explicat prefectul Alin Văcaru.

  Cine ar fi şef?

  Deşi, aspectele realizării acestei fuziuni comportă multe aspecte pro şi contra, un element extrem de important ar fi şi acela că, în aceste condiţii, s-ar reduce numărul şefilor şi al personalului TESA. Întrebat cu privire la persoana potrivită să conducă această unitate mare care s-ar crea, Văcaru a înclinat să declare că actuala conducere din Minprest ar fi cea mai potrivită, argumentul fiind acela că unitatea funcţionează pe profit. „Oricare din directori ar putea să conducă, şi cei de la Minprest şi cei de la UEF Motru. Prioritate ar avea însă directorii de la Minprest pentru că, aşa cum se ştie, au o situaţie mai bună şi au reuşit să menţină unitatea pe profit”, a declarat prefectul Alin Văcaru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: