spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicBurlan, despre ancheta penală a angajărilor de la CEO

  Burlan, despre ancheta penală a angajărilor de la CEO

  Daniel Burlan, directorul general al SNLO

  Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), a spus că trebuie să se facă verificări, dacă există suspiciuni cu privire la angajările care s-au făcut la CEO.

  Acesta a explicat cum s-au făcut angajările: „Am avut un inventar al dosarelor depuse până în decembrie 2021. S-a făcut o selecție, în vederea verificării încadrării în cerințele noastre. Din cele 2.400 de cereri depuse, au fost selectate 1040 de dosare care îndeplineau condițiile solicitate. Sunt mulți care au calificări de electrician sau lăcătuși. Din cei 1.040 au fost selectați cei 600.

  Dacă există aspecte dintre cele relatate de organele de presă, autoritățile de cercetare trebuie să-și facă treaba. Nu avem nicio solicitare până acum. Dacă există suspiciuni, să se cerceteze“.

  Patru comisii au verificat angajările

  Angajările au fost verificate de patru comisii. „La nivelul CEO au fost înființate patru comisii în vederea selecției acestor salariați, la fiecare UMC. Încă mai există persoane care au fost selectate, dar care nu îndeplinesc condițiile la fișa de aptitudini pentru acel loc de muncă.

  Persoanele trebuie să fie apte fizic și psihic, deoarece lucrează în producție.

  Noi avem prevăzut un anumit cod COR la meseria prevăzută și am solicitat pe cel cod calificări. Poate, în viitor, ne gândim ca plaja să fie mai largă la acele calificări“, a spus Daniel Burlan la o emisiune de la Gorj Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: