spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO a redus producția de energie

  CEO a redus producția de energie

  Complexul Energetic Oltenia a redus activitatea grupurilor energetice. Acest lucru a avut în vedere remedierea unor probleme tehnice care au apărut la unul din grupurile energetice de la Sucursala Electrocentrale de la Turceni.

  Astfel, s-a ajuns să se funcționeze cu numai 4 grupuri energetice, pe total societate. Sucursala Electrocentrale Rovinari are pornite două grupuri energetice, Sucursala Electrocentrale Turceni are în funcțiune un grup energetic și Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița funcționează cu un grup energetic.

  La Rovinari se produce energie cu ajutorul grupurilor energetice numerele 3 și 6, la Turceni este disponibil grupul energetic numărul 5, iar la Ișalnița grupul energetic numărul 7. La acestea se adaugă grupul energetic numărul 1 de la Termocentrala Craiova, care folosește tot cărbune de la Complexul Energetic Oltenia. Livrările au scăzut sub 1.000 de MWh. În ciuda reducerii producției de energie de la nivelul Complexului Energetic Oltenia, compania se menține pe locul al treilea în topul producătorilor de curent electric din țară. CEO produce aproape 90% din energia pe bază de cărbune din România.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!