spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicCosmin Popescu: Domnul Iulian Popescu a câștigat 76.000 de lei ca membru...

  Cosmin Popescu: Domnul Iulian Popescu a câștigat 76.000 de lei ca membru în Consiliul de Supraveghere CEO și nu a zis nimic de Planul de restructurare

  Șeful Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îl acuză pe actualul prefect Iulian Popescu de faptul că nu a spus niciun cuvânt despre Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia (CEO).

  Cosmin Popescu amintește că Iulian Popescu a fost, la un moment dat, membru al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, perioadă în care a fost pus pe hârtie Planul de restructurare al CEO. Atunci, Iulian Popescu nu a avut nicio declarație publică în legătură cu documentul care pune capăt energiei pe bază de cărbune.

  Domnul Iulian Popescu a câștigat 76.000 de lei ca membru în Consiliul de Supraveghere și nu a zis nimic de Planul de restructurare. Acum toată lumea spune că nu știe ce se va întâmpla din 2026 încolo. Era bine ca atunci când a avut ocazia să își fi spus punctul de vedere”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj și fost director de resurse umane în Societatea Națională a Lignitului Oltenia, precum și fost secretar de stat responsabil cu sectorul minier.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: