spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicMai vin banii? Primăriile intră în colaps financiar

  Mai vin banii? Primăriile intră în colaps financiar

  Primăriile gorjene, la limită cu banii. Edilii s-au săturat să aștepte după rectificarea promisă în luna iulie care e pe final. Aceștia se plâng că vor intra în colaps dacă Guvernul nu-și întoarce fața spre ei.

  E jale în rândul primarilor gorjeni. Toate calculele au fost epuizate și banii tot nu au ajuns. Unii și-au făcut planul: pentru salarii sunt resurse, pentru investiții nu! „Așteptăm să vedem. Sperăm să primim și noi o sumă cât de mică. Eu am un cartier nou înființat unde oamenii nu au curent electric. Nu avem niciun leu pentru această investiție. Eu speram să ne dea bani măcar pentru a introduce rețeaua aerian și așa am cumpăra și noi stâlpii. Eu de la începutul anului am prevăzut banii pentru salarii după aceia dacă au mai rămas bani am mai făcut ceva. Pentru cofinanțarea lucrărilor am banii necesari dar mi-ar mai trebui pentru anumite lucrări prin comună”, a declarat primarul din Dănești Emilian Rusu.

  Colaps financiar la Stănești

  La Stănești situația este din nou critică. După ce au scăpat de o datorie istorică, edilul anunță că au din nou probleme. „E din ce în ce mai greu, o să intrăm în blocaj. Dacă până acum am scăpat, de luna luna viitoare vor fi probleme. Nu vom mai putea achita toate datoriile. Personal nu am vorbit cu nimeni, nici măcar cu președintele Consiliului Județean. Cred că depinde de București dacă vor veni sau nu banii”, a declarat Ștefan Blideanu, primarul din Stănești. „Am și eu nevoie de bani, ca toată lumea. Am auzit și eu că va fi o rectificare bugetară. Așteptăm, ce să facem?”, a declarat primarul din Scoarța Ion Stamatoiu. Președintele Consiliului Județean a declarat că a fost înstiințat că va avea loc o rectificare însă momentan nicio veste nu a venit în acest sens.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: