spot_img
13 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicSe reiau negocierile la CEO pentru salarii mai mari din aprilie

  Se reiau negocierile la CEO pentru salarii mai mari din aprilie

  Se reiau negocierile la Complexul Energetic Oltenia, pentru salarii mai mari din luna aprilie. Luni sunt programate noi discuții pentru majorarea salariilor celor peste 11.000 de mineri și energeticieni. Administrația companiei energetice a propus la ultima ședință a Comisiei de Negociere o creștere de 14%.

  Deocamdată, sindicatele analizează propunerea și vor o majorare de peste 20%. Următoarea întâlnire a Comisiei de Negociere a Contractului Colectiv de Muncă este programată luni, 13 martie, la sediul Sucursalei Miniere din Complexul Energetic Oltenia. Negocierile trebuie să fie finalizate până la finalul lunii martie, pentru ca majorările să fie aplicate începând cu data de 1 aprilie. În acest sens va fi semnat un Act Adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Primele lefuri majorate vor fi primite la finalul lunii viitoare, la avansul salarial.

  În ciuda solicitărilor venite din partea liderilor de sindicat, creșterea de salarii depinde și de nivelul sumelor încasate până la finalul anului din vânzările de energie electrică. De asemenea, trebuie văzut și care va fi planul cu privire la numărul de pensionări care vor avea loc până la 31 decembrie 2023. Acestea vor influența pozitiv fondul de salarii de la nivelul Complexului Energetic Oltenia, în condițiile în care nu vor avea loc noi angajări.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: