spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEconomic"Unităţi de nota 7", în CE Oltenia

  „Unităţi de nota 7”, în CE Oltenia

  Conducerea CE Oltenia nu s-a declarat foarte mulţumită de activitatea unităţilor economice la care compania este acţionar majoritar. În exclusivitate pentru Acces Tv, Laurenţiu Ciurel a declarat că este mai mult decât dezamăgit de activitatea desfăşurată la UEF Motru. Ca şi medie, nota dată de acesta celor trei unităţi economice: Medservmin, UEF Motru şi Minprest, este de 7.

  Invitat la „Punctul pe I”, managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a vorbit şi de activitatea economică desfăşurată de cele trei unităţi economice la care compania este acţionar majoritar: Medservmin, UEF Motru şi Minprest. Părerea acestuia cu privire la cele trei societăţi subordonate companiei nu este una foarte bună, în condiţiile în care aşteptările sunt mari, dar şi pentru că este preocupat de soarta celor 2000 de angajaţi. Nemulţumirea lui Ciurel pleacă de la faptul că şefii acestor unităţi ar trebui să se orienteze mai mult spre încheierea de contracte cu societăţi din afara CE Oltenia. „Ca o medie, pe toate cele trei unităţi, nota este 7 şi spun că nu-mi este indiferentă soarta a 2000 de angajaţi. Problema este că voi fi mult mai mulţumit de managerii de acolo când vor înceta să se uite doar spre CE Oltenia şi vor încerca să găsească un procent cât de mic pe piaţa externă. Acum e simplu … bugetul lor înseamnă cheltuială la mine, facem, nu facem, salariile sunt asigurate!”, a explicat Ciurel. Îndeplinirea indicatorilor de performanţă de aceste trei societăţi reprezintă un alt aspect avut în atenţie de şeful companiei. „Eu am făcut cu ei nişte contracte de performanţă, în care le-am cerut să-şi găsească piaţă şi o să-şi primească salariile întregi directorii, când au 10-15% contracte, altele decât cele de la CE Oltenia”, a mai spus şeful CEO.

  Interes din partea Minprest

  La ora actuala, CE Oltenia este acţionar majoritar cu 95% din acţiuni la Minprest, UEF Motru şi Medservmin. Dintre toate cele trei societăţi comerciale, pentru eforturile depuse, Minprest ar fi apreciat mai mult de managerul CE Oltenia. „Nu ştiu în ce măsură au realizat pe la Minprest, însă sunt tentative de a-şi găsi contracte”, a spus Ciurel. În rest? Dezamăgirea este mare la acţionarul majoritar! „Mai mult decât dezamăgit şi mai ales din zona UEF Motru! Lumea caută să facă puţuri, sunt anunţuri în ziare, sunt firme concurente … La ce dotare şi oameni are UEF Motru, nu ar trebui să vină în Dolj, Olt, Gorj şi Mehedinţi, altă firmă decât UEF Motru să facă foraje de mare adâncime”, a mai spus Laurenţiu Ciurel.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: