spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEducatieDiscuții interactive între polițiști și elevi

  Discuții interactive între polițiști și elevi

  Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei ai Biroului Siguranţa Şcolară, au desfăşurat o activitate informativ-preventivă la Tabăra de Vară. Acțiunea a fost organizată în Staţiunea Turistică Montană Rânca, la care au participat aproximativ 150 de elevi, alături de cadrele didactice însoțitoare.

  Au fost purtate discuţii interactive între poliţişti şi elevi, care au cuprins teme precum modul de comportare în societate, la şcoală şi în familie, prevenirea bullying-ul sau a violenţei, siguranţa în mediul online, precum şi aspecte privitoare la consumul ilicit de substanţe psihoactive.

  „Polițiștii le-au vorbit și despre dispariția minorilor, despre cum să ceară ajutorul în situații extreme și care sunt persoanele în care ar trebui să se încreadă în aceste situații. Polițiștii le-au comunicat minorilor că un prim aspect important în prevenirea disparițiilor este comunicarea deschisă cu părinții, despre pericolele potențiale și despre cum să reacționeze în situații de risc, fiindu-le recomandat să apeleze la ajutorul acestora, ori de câte ori simt nevoia”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: