spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentIncendiu la secția spitalului din Târgu Jiu unde sunt internați pacienți suspecți...

    Incendiu la secția spitalului din Târgu Jiu unde sunt internați pacienți suspecți de COVID-19

    Pompierii au intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, unde sunt internaţi pacienţi suspecţi de infectare cu SARS-CoV-2.

    Un corp de iluminat dintr-o baie degaja fum dens. Până la sosirea pompierilor, angajații spitalului au deconectat de la energia electrică corpul de iluminat şi acţionaseră cu un stingător.
    „Apelul a fost initiat de catre un angajat al spitalului care semnala faptul ca incendiul se manifesta la Secţia Neurologie destinată pacienţilor suspecţi de infecţia cu noul coronavirus.
    La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la înălţimi, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu.
    Echipajele de interventie au constatat ca o lampa de iluminat dintr-o baie situata pe holul sectiei degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de catre angajații spitalul care acţionaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului.
    S-a efectuat aerisirea încăperii si a holului.
    Din fericire, nimeni nu a suferit leziuni in urma acestui incident, saloanele in care se afla pacienţii nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului medical, iar in prezent activitatea spitalului se desfasoara in conditii normale“, a precizat Florin Chism, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: