spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăEvenimentDoi tineri soți din Târgu Jiu, morți într-un teribil accident pe Autostrada...

    Doi tineri soți din Târgu Jiu, morți într-un teribil accident pe Autostrada București – Pitești. Copilul a supraviețuit

    Alexandru Laurențiu Giurcă și soția sa Diana au murit în urma unui teribil accident rutier petrecut miercuri, 28 iunie, pe Autostrada București-Pitești. În mașină se mai afla copilul celor doi, în vârstă de cinci ani, care a scăpat nevătămat.

    Groaznicul accident rutier a avut loc la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița. Autoturismul a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești. Mașina a fost străpunsă de bara metalică. La locul accidentului a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița. Șoferul autoturismului a pierdut control autoturismului BMW, pe un carosabil umed și a intrat în bara metalică.

    „Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. “

    În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, dintre care două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și un copil neîncarcerat, conștient, care a fost transportat și el la spital. În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, cei doi soți au decedat. Ei mai aveau un copil în vârstă de trei ani.
    Alexandru Giurcă era un bucătar apreciat și a lucrat la mai multe restaurante din Tg-Jiu, iar soția sa era angajată la Centrul de zi ”Christian”.
    Daniel Andrei, directorul Centrului „Christian“ din Târgu Jiu, a spus că toți colegii sunt șocați de dispariția subită a Dianei: „Ne apropiasem foarte mult. Ea avea la bază Facultatea de asistență socială,. la fel ca și mine. A făcut o formare de pedagog de recuperare. Era o persoană foarte apropiată de noi. Era o foarte implicată energetică, zâmbitoare. Ne înțelegem foarte bine.
    Beneficiarii s-au apropiat foarte repede de ea. Era o persoană cu bună dispoziție și dispariția ei ne-a șocat“.

    „În această seară, un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului Christian este alături de membrii familiilor îndoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana si Alexandru!“, au transmis reprezentanții Centrului „Christian“

    Diana mai are o soră, care în urmă cu câțiva ani a supraviețuit unui accident grav.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: