spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăEvenimentApel disperat pentru doctorița rănită în accidentul de la Țicleni. Are nevoie...

    Apel disperat pentru doctorița rănită în accidentul de la Țicleni. Are nevoie de sânge

    Fiica doctoriței Virginia Armega, care a fost rănită, duminică, 6 octombrie, în accidentul din Țicleni, face apel la oameni să doneze sânge pentru mama ei.

    „Buna ziua! Vin către voi cu un apel la umanitate. Mama mea este internată pe secția de ATI în urma unui accident rutier. Oricine poate dona, v-șs rămâne recunoscătoare.
    Să se menționeze că se donează pentru Armega Virginia, pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgență București“.

    Medicul se afla în fața casei

    Doctorița și soțul ei se aflau în fața casei, când a avut loc accidentul. Bărbatul a fost internat inițial în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după care a fost transportat și el la Spitalul Universitar București.

    „La fața locului s-au deplasat polițiștii, constatând că în timp ce o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeț, pentru a ieși în strada principală DJ 675, cu un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Țicleni, din direcția Peșteana Jiu către Tg. Cărbunești.

    În urma coliziunii, microbuzul ar fi ricoșat în partea stângă a direcției de mers, ar fi acroșat un alt autoturism și ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.

    În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 53 de ani, din orașul Țicleni și a unui bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, aflați pe acostament.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!