spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentAccidentul de la cariera Roșia a avut loc ca urmare a lipsei...

  Accidentul de la cariera Roșia a avut loc ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzată de ceața densă

  ITM Gorj a informat că accident a avut loc ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzată de ceața densă: „Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile , respectiv ceață foarte densă , astăzi, în jurul orelor 06:10, un mijloc de transport ce efectua transportul salariaților sectorului Roșia a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un utilaj din cadrul carierei. Evenimentul a avut loc UMC ROSIA – PESTEANA , SECTOR ROSIA din cadrul COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA SA.
  La fața locului s-au deplasat doi inspectori de muncă din cadrul instituției noastre pentru a efectua primele constatări“.
  Victimele au fost transportate la unități medicale din Rovinari și Municipiul Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  CEO spune că minerii și-au reluat lucru. Șoferul, rănit

  „În data de 19.01.2024, în jurul orei 06:30, mijlocul de transport GJ-62-EWX-mașină omologată pentru transport 8+1 persoane efectua transportul salariaților Sectorului Roșia la abzețerul A04.

  Deplasarea s-a efectuat prin Localitatea Fărcășești pe un drum asfaltat. La terminarea drumului asfaltat și intrarea pe drumul tehnologic balastat și compactat, din interiorul Carierei Roșia, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile (ceață densă), la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers, la dreapta, autoutilitara a acroșat cu cabina transportorul T202.

  În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătorului auto, angajat al firmei care executa serviciul de transport, iar trei salariați ai Complexului Energetic Oltenia S.A. au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. În urma investigațiilor nu a fost necesara spitalizarea acestora, salariații reluându-ți activitatea.” a transmis CEO printr-un comunicat de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: