spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAtenţie şoferi, se reţin permisele pe Transalpina!

  Atenţie şoferi, se reţin permisele pe Transalpina!

  Şoferii care se încumetă să meargă pe Transalpina în această perioadă riscă amenzi usturătoare, dar şi suspendarea dreptului de a mai conduce. Oamenii legii încearcă din nou să se facă înţeleşi şi fac un apel către toţi şoferii să nu se aventureze pe „Drumul Regelui”, deoarece încă se mai fac lucrări pe acest tronson, iar zăpada nu s-a topit. În caz contrar, aceştia vor acţiona conform legii.

  Transalpina, supranumită şi ,,Drumul Regelui”, rămâne închisă circulaţiei rutiere. Cu toate că acest lucru a fost anunţat în nenumărate rânduri atat de reprezentanţii SDN Gorj cât şi de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, şoferii continuă să se aventureze. Zilnic, sunt aplicate amenzi în acest sens. Poliţiştii anunţă că se va lua măsura reţinerii permisului de conducere, dacă nu se respectă această restricţie. Transalpina va rămâne închisa şi în urmatoarea perioada, deoarece încă se fac lucrări de curăţare, iar zăpada nu s-a topit în totalitate.

  ,,Polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic să respecte semnificația indicatoarelor de interzicere a circulației rutiere pe tronsonul de drum între Rânca și Obârșia Lotrului, deoarece încă se lucrează la curățirea drumului, la îndepărtarea zăpezii, a bolovanilor căzuți pe carosabil și încontinuare nu se poate circula în condiții de siguranță. Există riscul de avalanșe și căderi de pietre de pe versanți, iar pe o porțiune de drum există zăpadă pe carosabil, situații care pot pune în pericol viața celor care tranzitează zona. Conducătorii auto care înlătură parapeții ce interzic accesul pe drum, riscă întocmirea unui dosar penal pentru distrugerea semnalizării rutiere, iar cei care circulă pe acest drum vor fi sancționați cu amendă și reținerea permisului de conducere”, a declarat AndreiLazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: