spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentAverea unui actor gorjean, luată la verificat de ANAF!

  Averea unui actor gorjean, luată la verificat de ANAF!

  Un actor gorjean trebuie să își justifice averea în fața inspectorilor de la Fisc. Solicitarea a fost formulată în cadrul unui proces pe care cunoscutul Toma Cuzin, alias Firicel din „Las Fierbinți”, îl are cu o bancă din România. Actorul a ajuns în această situație după ce a achiziționat o garsonieră printr-un credit în franci elvețieni. Ulterior, rata a explodat, iar gorjeanul a anunțat că renunță la imobil pentru că nu mai poate achita suma exagerată. Nu s-a putut, așa că s-a ajuns la un proces.

  Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței din București în toamna anului 2016, iar din acel moment s-au desfășurat mai multe termene de judecată. Firicel se află în proces cu banca care i-a acordat creditul în franci elveţieni pentru achiziţionarea garsonierei reușind să abțină de la primele termene anularea unor clauze considerate abuzive la contractul de credit. Totuși, judecătorii au decis ca actorul să justifice în ce scopuri folosește garsoniera achiziționată cu francii elvețieni. Instanța a mai cerut verificarea averii actorului, dar și ca Firicel să depună cazierul judiciar la dosar.

  Iar acesta nu este singurul proces al lui Toma Cuzin. În primăvara acestui an, el și soția au fost dați în judecată de asociația de proprietari pentru că au acumulat la întreținere datorii de peste 3.000 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!