spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentTânărul călcat de tren era din Suceava

  Tânărul călcat de tren era din Suceava

  Tânărul care și-a găsit sfârșitul sub o garnitură de tren ce circula din direcția Craiova spre Târgu Jiu era din Suceava. Potrivit martorilor acesta s-ar fi sinucis.

  La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Feroviare Gorj au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de tren, la intrare în stația CFR Tg-Jiu.
  Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că pe calea ferată, în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Târgu Jiu, un tren, care circula pe relația Craiova – Târgu Jiu, a accidentat mortal o persoană de sex masculin. La fața locului au fost prezente echipaje din cadrul ISU și SMURD Gorj, care au constatat decesul persoanei.
  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana decedată este un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni, județul Suceava.
  Mecanicul de locomotivă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesta declarând verbal că în apropierea semnalului de intrare în stația CFR Tg-Jiu a observat o persoană care a sărit din vegetație în fața trenului, fapt pentru care a acționat frâna de urgență și semnalele acustice, însă nu a putut opri la timp.Cadavrul a fost ridicat și depus la S.M.L. Gorj în vederea efectuării necropsiei”, transmite IPJ Gorj.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!