spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCe decizie s-a luat în cazul finului primarului din Slivilești

  Ce decizie s-a luat în cazul finului primarului din Slivilești

  Finul primarului din Slivilești, Sorin Bucurescu, a fost reținut de oamenii legii în urma cercetărilor efectuate. Bărbatul de 37 de ani venise acasă, la Gorj, din străinătate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Primarul Bucurescu a declarat că s-a trezit cu poliția pe cap, după ce tânărul i-a lăsat mașina la poartă.

  „A spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. Eu am întrebat : Ce, ceva? „Nu văzui, dar eu dădui peste ceva”, a zis. Eu zic: În ziua de azi, ştii care sunt regulile, comuna e plină de camere, avem şi la primărie şi la poliţie. Dacă ştii că e ceva grav, suni la Poliţie şi te duci și eu am intrat în casă. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. Nici el nu ştia. Iar pe la 3 m-am trezit cu Poliția și eu atunci am aflat că el lovise un om. Nici mașina nu am verificat-o până atunci, să vad dacă e lovită sau nu. E finul meu. A venit de sărbători din Elveția și parca mereu mașina aici la mine. Ori în curte, ori în fața casei”, a declarat primarul Sorin Bucurescu presei, în urma incidentului.

  ” În urma probatoriului administrat de polițiști, față de bărbatul de 37 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de producerea evenimentului rutier produs la aceeași dată, pe DJ 673 Șiacu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, a transmis IPJ Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!