spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCirculația feroviară între Turceni și Fililași, blocată din cauza unor copaci care...

  Circulația feroviară între Turceni și Fililași, blocată din cauza unor copaci care au căzut pe liniile de contact

  Circulația feroviară pe ruta Turceni-Gura Motrului-Filiași a fost afectată, luni seară, din cauza unor copaci care au căzut pe calea ferată și pe firele de contact din cauza vântului puternic. Circulația a fost blocată aproximativ trei ore. Cinci trenuri cu călători au fost blocate. Călătorilor li s-a asigurat căldură și li s-a asigurat apă și mâncare. Unii și-au pierdut răbdarea și au preferat să se deplaseze cu taxiul până la destinația finală.

  „Ca urmare a întreruperii temporare în cursul acestei seri a alimentării cu energie electrică a linei de tensiune din cauza căderilor de copaci pe segmentele feroviare Filiaşi – Gura Motrului şi Filiasi – Turceni la această oră, staţionează 5 trenuri din care 2 sunt IR şi 3 R, cu întârzieri între 90 şi 250 de minute”, a transmis CFR.

   

  S-a înlocuit firul de contact rupt

   

  S-a acționat cu două drezine pentru înlocuirea firului de contact rupt.

  „Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de meteo nefavorabile pe reţeaua feroviară din partea de sud a ţării, pe raza Regionalei CF Craiova, unde personalul feroviar acţionează cu două drezine pantograf, între staţiile Gura Motrului şi Filiaşi pentru înlocuirea firului de contact, rupt de un copac prăbuşit pe calea ferată, şi pentru restabiliarea sistemului de alimentare cu energie electrică”, se arată într-un comunicat al Companiei.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: