spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCu calul la plimbare prin centrul municipiului Târgu Jiu

  Cu calul la plimbare prin centrul municipiului Târgu Jiu

  Un bărbat din municipiul Târgu Jiu a fost amendat de două ori, pentru că nu a avut grijă de calul său. Acesta a plecat cu el la plimbare prin centrul municipiului Târgu Jiu, după ce l-a recuperat din adăpostul de animale, animalul fiind găsit nesupravegheat pe o stradă din oraș.

  „Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat, în această dimineață, în jurul orei 07:00, un cal aflat în libertate pe str. Calea Severinului.
  A fost anunțat Serviciul Ecarisaj, cabalina fiind transportată la adăpostul de animale.
  În jurul orei 14:00, a fost identificat proprietarul acesteia, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 61/1991 R.
  Ulterior, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică l-au surprins pe contravenient, în timp ce se deplasa de la adăpost către domiciliu, ținând calul de căpăstru, chiar pe trotuar, printre trecători, pe strada Unirii din municipiu. Persoana în cauză a fost sancționată, din nou, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru săvârșirea unei fapte de natură să provoace indignarea cetăţenilor“, au transmis reprezentanții Polișiei Locale Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: