spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCumpărau şi furnizau droguri prin curierat

  Cumpărau şi furnizau droguri prin curierat

  Nouă persoane, acuzate că făceau trafic de droguri, au fost ridicate de procurorii de la Crimă Organizată și duse la audieri. Anchetatorii au găsit la domiciliile acestora, din judeţele Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, substanțe interzise, dar și dispozitive utilizate pentru mărunțit și cântărit. Drogurile erau comandate pe internet, primite și mai apoi livrate prin firme de curierat.

  droguri-8droguri-7droguri-6

   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Oamenii legii au efectuat percheziții, la membrii unei rețele, dezvoltate în județele Gorj, Mehedinți și Hunedoara. În urma descinderilor, nouă persoane au fost ridicate de procurorii DIICOT și duse la audieri. Suspecții sunt acuzați că formaseră filiere, prin care cumpărau și apoi vindeau droguri de risc și produse etnobotanice. „Suspecţii procurau substanţe cu efecte psihoactive prin comerţ pe internet, preponderent din Germania şi Anglia, pe care le distribuiau cu predilecţie tot prin intermediul internetului la consumatori din Hunedoara, Mehedinţi, Mureş, Arad şi alte judeţe din ţară. Deci lucrau mai mult pe internet decât pe livrări directe, prin servicii internaţionale de curierat. Banii îi trimiteau prin bancă”, a declarat Vasile Popescu, procuror-şef DIICOT Gorj. Anchetatorii au stabilit că membrii rețelei comandau drogurile și substanțele psihoactive de pe internet, majoritatea din Marea Britanie, iar mai apoi le vindeau către consumatori din țară. Printre suspecți se numără și un boxeur din Târgu-Jiu. Iulian Alexandru Ghişe este iubitul cântăreței de muzică populară Raluca Elena Căpitănescu.

  droguri-5droguri-4droguri-3

   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Livrau drogurile prin curierat

  Anchetatorii au depistat traseul drogurilor, care ajungeau în mai multe judeţe. Mulți dintre clienții rețelei erau din județul Hunedoara, în special din municipiul Lupeni și localitățile învecinate. Drogurile și etnobotanicele ajungeau și la minori, susțin anchetatorii. Unul dintre suspecți făcea livrările cu o firmă de curierat. Suspecţii trimiteau pachete cu substanţe interzise de valori cuprinse între 150 şi 700 de lei pe colet. Alte trei persoane sunt vizate de anchetatori în acelaşi caz.

  sursa: Facebookdroguri-2droguri-1

   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!