spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăEvenimentExercițiu la Termocentrala Turceni

  Exercițiu la Termocentrala Turceni

  ISU Gorj a efectuat astăzi un exercițiu la Termocentrala Turceni. Scenariul a presupus producerea unei explozii, urmată de incendiu, la un rezervor de 22 de tone de ulei.

  „Astăzi am desfășurat un exercițiu la Termocentrala Turceni, unul dintre cele mai importante obiective din județul Gorj.
  Scenariul a presupus producerea unei explozii, urmată de incendiu, la un rezervor de 22 de tone de ulei. În urma situației de urgență produse, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
  Pentru gestionarea situației, din cadrul ISU Gorj au fost direcționate 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.
  Intervenția primară, până la sosirea echipajelor noastre profesioniste, a fost asigurată de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență constituit la nivelul operatorului economic, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă.
  Pe timpul exercițiului au fost verificate toate etapele intervenției, punându-se un accent deosebit pe pregătirea angajaților în astfel de situații și pe modul de cooperare între echipajele noastre de intervenție și echipajele Serviciului Privat pentru Situații de Urgență.
  Pregătirea echipajelor de intervenție este o preocupare permanentă pentru noi și, cu siguranță, acest exercițiul reprezintă un mare plus atât pentru reprezentații operatorului economic, cât și pentru noi!”, a transmis ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: