spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEvenimentGorjean arestat preventiv pentru tentativă la omor

  Gorjean arestat preventiv pentru tentativă la omor

  Un bărbat din județul Gorj a fost arestat preventiv de Tribunalul Gorj după ce a agresat un alt bărbat, lovind-l de mai multe ori în zona capului. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi are nevoie de două luni de îngrijiri medicale.

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru tentativă la omor: „Astfel, s-a reţinut că la data de 24.03.2023 persoana vătămată S.N. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. Dupa desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, dupa care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri”, se arată în comunicat.

  „Leziunile traumatice au pus in primejdie viaţa victimei”,

  Rănile suferite au pus în pericol viaţa victimei.

  „Pentru aplanarea conflictului şi încetarea actului de agresiune a intervenit un martor, care l-a luat pe agresor de deasupra victimei şi a stropit victima cu apă pe faţă pentru a-şi reveni din starea de inconştienţă în care se afla. Din raportul de expertiză medico-legal din 26.03.2023 rezultă că victima S.N. prezintă un traumatism cranio-cerebral grav, leziunile s-au putut produce în data de 24.03.2023 prin lovire cu și de corp dur, necesitând pentru vindecare 50-55 de zile îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice au pus in primejdie viaţa victimei”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: