spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPedeapsă definitivă pentru şantajiştii doctorului Ilieşi

  Pedeapsă definitivă pentru şantajiştii doctorului Ilieşi

  Tinerii care l-au şantajat pe doctorul Ionel Ilieşi au primit pedeapsa definitivă la Curtea de Apel Craiova. Magistraţii au dictat pedeapsă mai mică pentru unul dintre cei patru inculpaţi şi au menţinut pedepsele pentru ceilalţi. Doi dintre aceştia vor face puşcărie, sentinţa de la Curtea de Apel Craiova fiind definitivă.

  Puşcărie pentru doi dintre infractori

  Magistraţii au decis să admită apelul declarat de inculpatul Alexe Cătălin Muntean, astfel că au redus pedeapsa acestuia cu jumătate de an, după ce la Judecătoria Târgu-Jiu a fost dictată o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Astfel, tânărul judecat pentru două infracţiuni de şantaj va petrece 4 ani în puşcărie, după ce l-a înşelat pe doctorul Ionel Ilieşi, actual pensionar. La închisoare va ajunge şi Alexandru Emanuel Văduva. Acesta a fost judecat pentru trei infracţiuni, respectiv complictate la şantaj, influenţarea declaraţiilor şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere. Acesta a fost condamnat la 4 ani şi 4 luni de detenţie, iar magistraţii din Bănie au păstrat sentinţa dictată la Gorj.

  Siliţi la muncă în folosul comunităţii

  Ceilalţi doi inculpaţi în dosarul de şantaj au primit pedepse cu suspendare. Astfel, Radu Ilarie, judecat pentru complicitate la şantaj, a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, în timp ce în cazul lui Marian Gabriel Kira, judecătorii au menţinut pedeapsa de 1 an şi 8 luni închisoare sub supraveghere, pentru mărturie mincinoasă. Radu Ilarie şi Marian Gabriel Kira vor executa şi câte 80 de zile de muncă în folosul comunităţii.

  Au sustras de pe cardul medicului suma de 5.000 de lei

  Prin sentinţa definitivă s-a dispus ca şantajiştii să îi plătească medicului îmşelat suma de 5.000 de lei, bani care au fost scoşi de pe cardul acestuia la momentul comiterii infracţiunilor. Medicul Ionel Ilieşi a activat ca ortoped în cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, fiind pensionar începând cu luna decembrie a anului 2012.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: