spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentRătăcite în pădure

  Rătăcite în pădure

  Două gorjence au plecat, duminică, 29 mai, să caute ciuperci într-o pădure de lângă comuna Săcelu, însă s-au rătăcit.
  Zeci de salvatori au plecat în căutarea lor. Până la urmă, cele două femei au fost găsite.  Acestea se aflau într-o stare uşoară de hipotermie, cauzată de frig şi ploaie.
  Nouă salvamontiști au participa la căutări
  Nouă salvamontiști au participat la căutări. „Nouă salvamontişti din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj au participat, ca resursă de sprijin, alături de poliţişti şi salvatori ISU, la o acţiune de căutare-salvare a doua femei rătăcite într-o pădure din zona submontană a judeţului Gorj.
  Salvamontiştii au acţionat cu o ambulanţa Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren accidentat, un autoturism de teren şi un CUV. Accesul în zonă a fost dificil, datorită drumurilor afectate de ploaie, echipele de intervenţie fiind nevoite să desfăşoare pedestru acţiunea de căutare. Zona se afla sub incidenţa avertizării de Cod Portocaliu, acţiunea desfăşurându-se pe o ploaie foarte puternică cu descărcări electrice.
  Persoanele au fost găsite, nu aveau probleme medicale majore, doar o mică stare de hipotermie datorată frigului şi ploii”, au transmis reprezentanţii Salvamont Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: