spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăEvenimentS-a sinucis automutilându-se

  S-a sinucis automutilându-se

  Un profesor de engleză a fost găsit ieri după-amiază mort în propriul apartament. Trupul bărbatului în vârstă de 31 de ani a fost găsit chiar de către mama sa, care venise în vizită. Din primele cercetări se pare că profesorul şi-a pus capăt zilelor prin automutilare, lăsând în urma sa şi un bilet prin care îşi cere iertare părinţilor.

  Imagini şocante aveau să vadă ieri părinţii unui profesor de limba engleză din Târgu-Jiu. În bucătăria locuinţei, mama bărbatului a dat peste fiul său care zăcea mort cu multiple tăieturi pe membre. Imediat şi-a alertat soţul care abia intrase în apartament. Cei doi au chemat salvarea şi poliţia, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Era mort de ceva vreme, medicul legist constatând că este vorba despre un caz de suicid. „Este un caz de suicid. A fost găsit cadavrul unui bărbat care avea multiple tăieturi pe membre“, a declarat medicul legist, Florin Dijmărescu. Vecinii au rămas şocaţi la auzul veştii că Dorin Dabelea şi-a pus capăt zilelor. „Suntem şocaţi. Am rămas înmărmurită să aud că vecinul nostru, care era un om extraordinar, şi-a luat viaţa. Am înţeles că a lăsat şi un bilet părinţilor prin care şi-a cerut iertare. Nu ştim de ce a recurs la un asemenea gest“, spunea o vecină aflat în stare de şoc. Administratora blocului spune că în urmă cu o seară a fost în casa bărbatului pentru a încasa restanţa la asociaţie. „Părea normal. A achitat suma restantă şi apoi am plecat. Apoi am auzit că a fost găsit mort în casă de către părinţi. De fapt mama sa a fost prima care l-a găsit mort. Apoi femeia a strigat la soţul său, care intrase şi el în casă. Era tăiat peste tot, probabil cu un cuţit. Avea numai tăieturi pe membre, dar nu ştiu de ce a făcut acest gest. Era un băiat bun şi un profesor extraordinar“ ,spune administratora, şocată de imaginea pe care a văzut-o în apartamentul celui care şi-a pus capăt zilelor.

  Anchetă demarată

  Poliţiştii gorjeni au declanşat o anchetă. „Poliţia a fost sesizată chiar de către mama persoanei găsite decedate în apartament. Din primele cercetări este vorba despre un caz de suicid, iar victima a lăsat şi un bilet prin care îşi cere iertare părinţilor“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspectorul principal, Daniel Ionuţ Tică. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea exactă a cauzei morţii. Colegii de catedră ai profesorului Dabelea au numai vorbe de bine despre acesta. Oamenii spun că era un profesor extraordinar şi nu dădea semne că ar avea vreo problemă.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: