spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentSentință nefavorabilă pentru femeia din Rovinari care face copii pe bandă rulantă...

  Sentință nefavorabilă pentru femeia din Rovinari care face copii pe bandă rulantă pentru a scăpa de pușcărie

  Ion Tincuța, femeia din orașul Rovinari, care a devenit cunoscută, după ce a reușit de mai multe ori să blocheze punerea în executare a unei condamnări de zece ani de închisoare pentru proxenetism prin faptul că rămânea însărcinată la fiecare doi ani, a cerut din nou să fie lăsată în libertate pe aceleași considerente, doar că instanța de judecată a Tribunalului a respins solicitarea.

  Femeia a născut până acum șase copii, ultimul venind pe lume în luna februarie a acestui an.

  „Constată că nu se impune sesizarea instanței cu privire revocarea întreruperii executării pedepsei de 10 ani închisoare aplicată petentei condamnate prin sentinţa penală nr. 75 din 17.02.2014 pronunțată de Tribunalul Gorj, în dosarul nr. 697/95/2014, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 423 din 29.05.2014 a Curții de Apel Craiova, până când minorul I. C. C. va împlini vârsta de 1 an, respectiv până la data de 13.02.2022. Definitivă. Pronunțată în ședința din Camera de Consiliu din 14.05.2021“, se arată în sentința instanței de judecată.

  Lucrează ca femeie de serviciu

  Ion Tincuța este femeie de serviciu la mai multe blocuri din orașul Rovinari. Aceasta s-a căsătorit cu fostul șef al rețelei de proxeneți, care, între timp, și-a ispășit pedeapsa și a plecat să muncească în străinătate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: