spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEvenimentSimulare de cutremur! Scenariu: Spital din Gorj afectat!

  Simulare de cutremur! Scenariu: Spital din Gorj afectat!

  Mobilizare de forțe la Spitalul Județean din Târgu Jiu. ISU Gorj a desfășurat un exercițiu de lucru, scenariul vizând o situație critică, pagube semnificative produse de un seism major.

  Situația tactica a presupus producerea în zona Vrancea a unui seism major. Seismul s-a resimțit puternic si pe teritoriul județului Gorj. La una dintre clădirile în care își desfășoară activitatea Spitalul Județean de Urgenta (sediul de la pasarela), în urma mișcării seismice s-au produs pagube importante, generându-se și un incendiu.
  „Am constituit un punct medical avansat pentru trierea victimelor, concomitent cu operațiunile de căutare-salvare și de localizare și lichidare a incendiului.
  Pregătirea profesională este una dintre preocupările noastre permanente, iar exercițiile aduc un mare plus în activitatea de pregătire, încercând, de fiecare dată, prin organizare și experiența pe care o avem să luam în calcul toate situațiile neprevăzute pe care o situație de urgență le poate produce”, a transmis ISU Gorj.

  Reamintim că la începutul anului județul Gorj a fost zguduit puternic se un seism cu magnitudinea de 5.2, mai multe clădiri fiind grav afectate.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: