spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăEvenimentSute de jandarmi, la datorie de Paște

  Sute de jandarmi, la datorie de Paște

  Peste 500 de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică și pază și protecție instituțională sunt planificați în misiuni în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice.

  Pentru a fi asigurat un climat de ordine și siguranță publică și pentru a putea răspunde la toate solicitările cetățenilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi planificați în misiuni de ordine publică în județul Gorj.
  “Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult (biserici și mânăstiri) din municipiile Târgu-Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari.
  Misiunile de patrulare cu autoturismele din dotare sau pedestru ale jandarmilor montani în zonele de agrement din Rânca, Runcu și Tismana se vor intensifica și se vor asigura că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică.
  Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se vor afla de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător, echipați adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică.
  Împreună, în misiuni, în această perioadă, vom fi și cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, în cadrul patrulelor independente sau mixte jandarmi-polițiști, în zonele aglomerate din mall, supermarketuri, piețe, parcuri.
  Vom asigura măsuri de ordine și siguranță publică în această perioadă în zona Stadionului Municipal Târgu-Jiu pe timpul desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul Ligii a 2-a și a 3-a”, au transmis oficialii.
  În această perioadă, se vor executa și acțiuni pentru protejarea fondului piscicol și  de verificare a respectării măsurilor de prohibiție în județul Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: