spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăEvenimentUn băiat de 13 ani a rămas ORFAN! Tatăl său, SPULBERAT de...

  Un băiat de 13 ani a rămas ORFAN! Tatăl său, SPULBERAT de o CISTERNĂ pe o autostradă din Ungaria

  Un băiat de 13 ani a rămas ORFAN! Tatăl său, SPULBERAT de o CISTERNĂ pe o autostradă din UngariaUn gorjean a avut parte de un sfârşit tragic: bărbatul a fost accidentat mortal de o cisternă pe o autostradă din Budapesta, Ungaria. Cornel Dabu, din comuna Turburea, plecase la muncă în Belgia, însă în timp ce se afla în autocar, ar fi avut o criză de epilepsie. Potrivit primarului comunei Turburea, acesta a fugit din autocar după ce a agresat câţiva călători. A doua zi, acesta a fost găsit decedat, pe autostradă. Primarul Bârcă spune că va oferi sprijin financiar familiei îndurerate. Bărbatul a lăsat în urmă un copil de 13 ani.

  Un băiat de 13 ani a rămas ORFAN! Tatăl său, SPULBERAT de o CISTERNĂ pe o autostradă din UngariaCornel Dabu era sudor şi venise în ţară pentru a-şi vedea familia, însă n-a mai apucat să ajungă înapoi la muncă. Tragedia s-a întâmplat de Sf. Ion. Din păcate, se pare că Dabu a decedat în urma unui accident rutier pe o autostradă din Ungaria. „Plecase la muncă în Belgia, împreună cu alte patru persoane din Turburea. În autocar a avut o criză, unii spun că de epilepsie. Autocarul a oprit, a stat o oră jumătate acolo. Şi-a revenit puţin, însă apoi i-a luat la bătaie pe oamenii din autocar şi după aceea a fugit. Eu ştiu de la un cetăţean din Turburea care a fost acolo şi mi-a povestit exact ceea ce s-a întâmplat. Şoferul s-a speriat de toată această întâmplare şi a chemat poliţia. A fost întocmit un proces verbal şi apoi omul şi-a continuat drumul spre Belgia, bărbatul rămânând în Ungaria, iar a doua zi a fost găsit mort. Se zice că l-ar fi lovit o maşină pe autostradă”, a spus primarul comunei Turburea, Ion Bârcă.

  Soţia era plecată în Germania

  Mama bărbatului povesteşte sfâşiată de durere ceea ce s-a întâmplat. Aceasta a avut grijă de nepotul său deoarece şi nora acesteia fusese plecată în Germania, la muncă. „A mai fost acolo la muncă, a făcut Paştele în Belgia, iar soţia lui, în Germania. Eu am stat acasă cu băiatul. Şoferul spune că atunci când a ajuns în Ungaria, i s-a făcut rău. Am înţeles că nu mai putea să spună nimic, doar s-a dus şi l-a luat pe şofer în braţe şi doar ridica din mâini că nu putea să mai zică nimic. Ei l-au scos afară la aer şi apoi a luat-o la fugă. A plecat şi n-au mai putut să îl prindă. În loc să meargă înainte, a luat-o înapoi. Băieţii spun că ar fi stat 3 ore acolo după el. Poliţia de acolo din Ungaria l-ar fi căutat, dar dacă a văzut că nu e, poliţia le-a dat plecarea. Poate dacă nu plecau, poate se întorcea la ei pentru că l-au găsit mort nu înapoi, unde fugise el, l-au găsit tot înainte”, spune mama bărbatului, Ana Dabu.

  Soţia şi cumnatul bărbatului aşteaptă să poate aduce acasă trupul bărbatului pentru a fi înmormântat. Edilul Bârcă a declarat că va ajuta financiar familia bărbatului decedat în Ungaria. „Vedem cum decurg demersurile. Depinde de Ambasadă sau de Poliţia din Ungaria. Când ne vor spune că avem verde să îl luăm de acolo, avem pregătit totul, trebuie doar să mergem să îl luăm. E ca şi copilul meu, e fratele soţiei mele. E o pierdere foarte mare mai ales pentru fiul lui de 13 ani”, a spus Marius Popescu, cumnatul bărbatului.

  Nu muncea nimeni mai mult ca el

  Vecinii acestuia îl descriu ca un om bun şi muncitor. „Era un băiat cumsecade, nu muncea nimeni mai mult ca el. Aşa este ţara asta că nu îţi ajung banii, a plecat şi el să câştige un ban. Din câte îmi aduc aminte şi tatăl şi fratele tatălui au murit tot în accident”, a declarat un vecin.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: