spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentVictime, transportate la Bucureşti cu elicopterul

  Victime, transportate la Bucureşti cu elicopterul

  Weekendul, ce tocmai ai trecut, a fost „plin” de evenimente, care mai de care mai grave. Dacă un bărbat a fost pur şi simplu strivit de rolele de tracţiune, de la muncă, o altă femeie şi-a secţionat mâna, în momentul în care tăia lemnele la circular. Astfel, cele două victime, aproximativ, în aceeaşi situaţie au fost transportate cu elicopterul SMURD, la Bucureşti, pentru că necesitau diferite intervenţii chirurgicale.

  Un angajat al SC Artego SA din Târgu-Jiu a ajuns ieri-noapte, în stare gravă la spital, după ce a fost prins între pânza de calandru şi rola de tracţiune. Bârbatul, în vârstă de 25 de ani era angajat de un an la secţia benzi transportoare şi ieri noapte se afla la lucru, când i s-a întâmplat nenorocirea. Potrivit şefului ITM Gorj, George Romanescu, evenimentul a fost încadrat ca accident de muncă, urmând a fi efectuate cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc. Medicii de la secţia Urgenţe au reuşit să-l stabilizeze pentru a putea fi transportat la Bucureşti cu ajutorul unui elicopter. „A fost transferat la Bucureşti un pacient, victimă a unui accident de muncă, ce a suferit politraumatism cranian sever prin strivire şi are şi un traumatism toracic sever. Urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale”, a spus asistentul de pe ambulanţa care l-a transportat pe pacient la stadion de unde a fost preluat de un elicopter.

  Şi-a tăiat mâna la circular

  O altă persoană a fost transferată la Bucureşti cu ajutorul unui elicopter în urmă cu o zi. Mai precis, vorbim despre o femeie de 55 de ani, care şi-a tăiat mâna la circular în timp ce tăia lemne în curtea casei. Pentru că starea ei era gravă şi necesita o intervenţie chirurgicală destul de complicată, medicii au chemat un elicopter cu ajutorul căruia a fost trimisă la Bucureşti. „A fost stabilizată şi transferată la Bucureşti la o clinică de specialitate pentru că trebuia să fie supusă unei intervenţii chirurgicale destul de complicată”, au spus medicii de la Urgenţă. Elicopterul SMURD a mai aterizat la Târgu-Jiu în urmă cu câteva luni, când a fost transferată la Bucureşti, femeia din cartierul Obreja, înjunghiată de fostul concubin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: