spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEveniment(VIDEO) Polițiștii și jandarmii, pe urmele urșilor apăruți în Albeni! Localnicii au...

  (VIDEO) Polițiștii și jandarmii, pe urmele urșilor apăruți în Albeni! Localnicii au primit mesaj RO Alert

  Ursoaica și puiul ce au fost surprinși, de camerele de luat vederi de la o proprietate din Albeni, plimbându-se pe strada principală a comunei, sunt căutați de polițiști și jandarmi. Aceștia sunt periculoși, mai ales că ursoaica încercase, potrivit imaginilor, să escaladeze un gard și să intre pe o proprietate.

  Polițiști și jandarmi au venit la fața locului, oamenii semnalând că cele două animale ar fi coborât din pădure. Ziua dar și spre seară, cetățenii, spun că ar fi auzit puiul de urs, din pădure. Animalul scotea sunete specifice, dar, nimeni nu a reacționat.

  Acum polițiștii și jandarmii caută aceste două animale sălbatice, au făcut gălăgie pentru ca ursoaica și puiul să dispară din comunitate. „S-au folosit petarde ori s-a tras cu arma, în timp ce autoritățile au cerut, la o portavoce, că cetățenii să se închidă în locuințe, deoarece ursoaica și puiul sunt liberi”, a declarat un localnic.

  ISU Gorj onfirmă că au existat două apeluri venite la scurtă durata unul față de celalalt care semnalau prezenta unei ursoaice cu un pui pe raza localității Albeni. „A fost transmis mesaj prin intermediul RO-Alert pentru avertizarea populației, iar in zona s-au deplasat colegii de la IJJ”, a transmis ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: