spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăExterneInformația anului despre pace! Zelenski a făcut anunțul personal: Cu o astfel...

  Informația anului despre pace! Zelenski a făcut anunțul personal: Cu o astfel de Rusie voi fi gata să negociez

  Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că nu va negocia cu Vladimir Putin decât atunci când Rusia va fi dispusă să înapoieze țării sale „tot ceea ce a furat din 1992 încoace”, anunță capital.ro.

  Totodată, Zelenski acuză Rusia că este un stat care nu vede lumea decât în conformitate cu ideile sale despre ceea că este corect. Așadar, liderul de la Kiev spune că o asemenea mentalitate denotă faptul că regimul din Federația Rusă este unul nazist.

  Condițiile Ucrainei pentru pace

  În cadrul unui interviu acordat canalului francez LCI, președintele ucrainean a spus că dacă dorește negocieriRusia trebuie să înapoieze tot ce a furat din Ucraina din 1992 până în prezent, scrie Obozrevatel.

  „Tot ce ne interesează este să ne eliberăm propriile noastre pământuri, teritoriile deținute în prezent de ruși, apoi va trebui să discutăm cu Rusia. Aceasta trebuie să arate că este pregătită să își respecte interlocutorul și să ne restituie ceea ce ne aparține conform dreptului internațional. Cu o astfel de Rusie voi fi gata să negociez, dar nu cu Rusia pe care o avem acum, cu Rusia nazistă”, a declarat Volodimir Zelenski.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!