spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăExterneMitingul-concert al lui Putin: a vorbit 4 minute, iar publicul a plecat...

  Mitingul-concert al lui Putin: a vorbit 4 minute, iar publicul a plecat imediat după

  Un mare miting-concert a avut loc miercuri pe stadionul Lujniki din Moscova, la care a venit şi preşedintele Vladimir Putin. Deşi se anunţa că prezenţa acestuia va fi „un fel de continuare a discursului preşedintelui în faţa Adunării Federale”, liderul de la Kremlin a stat foarte puţin şi a avut un discurs extrem de scurt şi de banal, potrivit news.ro. Imediat după aceea, stadionul s-a golit, mai ales că frigul era pătrunzător.

  Putin a spus, în scurtul său discurs, că sărbătoarea – Ziua Apărătorilor Patriei – nu este doar în onoarea militarilor, ci şi în onoarea medicilor, profesorilor, lucrătorilor din transporturi şi a tuturor celor care îi susţin pe luptătorii ruşi. „Până şi copiii scriu scrisori pentru soldaţii noştri. Toţi oamenii noştri sunt apărători ai Patriei-mamă”, a proclamat el, înainte de a începe să fie cântat imnul naţional.

  Presa internațională suspectează că ceva neprevăzut a determinat întreruperea bruscă a discursului lui Vladimir Putin, moment în care s-a întrerupt și transmisiunea în direct.

  Chiar dacă erau programați să urce pe scenă artiști renumiți din Rusia, oamenii din public au preferat, majoritatea, să plece, imediat după discursul lui Putin. Unii dintre ei și-au laut drept suvenir pernele pe care le-au găsit pe scaune, puse acolo ca să nu le fie frig. Potrivit unor informații, cât timp Putin a fost în stadion, porțile au fost închise, pentru ca oamenii să nu poată părăsi incinta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: