spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăExternePutin ar trebui avertizat că rachetele sale care zboară în direcția Poloniei...

  Putin ar trebui avertizat că rachetele sale care zboară în direcția Poloniei sau a României vor fi doborâte de NATO. Vezi cine spune

  Organizația Tratatului Atlanticului de Nord(NATO) ar trebui să transmită un mesaj clar către președintele Rusiei, Vladimir Putin, că va intercepta orice rachetă trimisă de țara sa care se îndreaptă către Polonia sau România. Este opinia generalului polonez Waldemar Skrzypczak, care susține că NATO ar trebui să ia decizia de a doborî aceste rachete în spațiul aerian ucrainean.

  „NATO ar trebui să spună astfel: îl avertizăm pe Putin că orice rachetă care zboară în direcţia noastră va fi doborâtă. Spunem că ne apărăm şi, ca parte a acestei apărări, doborâm rachetele care zboară în direcţia, de exemplu, a Poloniei sau a României”, a declarat pentru Ukinform Skrzypczak, expert polonez, fost comandant al Forţelor Terestre şi fost ministru adjunct al Apărării Naţionale al Poloniei.

  Generalul menționează că NATO ar trebui să evite să declare că sprijină Ucraina în interceptarea rachetelor pentru a evita o discuție tensionată cu Rusia despre presupusa implicație a Occidentului într-un posibil Al Treilea Război Mondial. În schimb, susține acesta, ar trebui să se concentreze asupra apărării teritoriului Alianței. Potrivit generalului polonez, NATO ar trebui să ia rapid o decizie politică în acest sens pentru securitatea colectivă, precizând că ceastă măsură ar fi și în interesul Ucrainei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: