spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăEditorial2020, anul alegerilor locale, anul promisiunilor

    2020, anul alegerilor locale, anul promisiunilor

    Anul acesta avem alegeri locale, alegeri în urma cărora am vrea ca imaginea orașului să se schimbe. Practic toți ne dorim un oraș în care să avem apă la robinet, indiferent de cum este vremea de afară, să avem locuri de parcare, fără să fim nevoiți să tăiem din trotuare, să vedem blocuri fără probleme la subsol sau să mai apară și pe la noi investitori, care să înființeze noi locuri de muncă.

    În această perioadă se discută despre sondaje, despre alianțe politice, despre posibilii traseiști ce vor să-și schimbe culoarea maieului de sub cămașă, se discută și se tot discută, dar despre problemele orașului mult prea puțin.

    Este un an destul de greu, dar, mai mult ca sigur, în perioadă următoare se vor pregăti acele pliante pline de promisiuni…plinate pe care eu unul le voi analiza în detaliu și voi cere termene pentru fiecare promisiune în parte, începând de la proiectare și până când acele promisiuni urmează să devină realitate.

    În același timp, eu unul nu voi mai accepta să aud diferite personaje care pentru a-și acoperi neputința dau vina pe alții, în special pe cei care au fost înaintea lor. În momentul când ocupi o anumită funcție publică trebuie să-ți asumi acest lucru și să te apuci de treabă, nu să apelezi la șervețele, mai ales atunci când începi să te plângi prin conferințele de presă.

    Totodată îmi doresc o campanie electorală plină de dezbateri, fără teme false, uneori fantasmagorice, o campanie care la final să aducă soluții clare pentru acest oraș.

    Este un an destul de greu, un an în care se vor face multe promisiuni.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: