spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesApel umanitar pentru un licean grav bolnav

  Apel umanitar pentru un licean grav bolnav

  Un elev de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu Jiu a fost diagnosticat cu o boală gravă. David Mărăcine, elev în clasa a IX-a, suferă de Sarcom Ewing, cancer al osului.  Adolescentul are nevoie de operație, care este foarte costisitoare și familia nu dispune de banii necesari.

  David este un copil care a trecut prin multe greutăți ale vieții. Acesta a rămas fără tată în urmă cu doar câteva luni, este crescut de o mamă adoptivă și, de curând, a aflat cumplita veste.

  „Sărbătorile de Paște au venit cu vești triste pentru David Mărăcine, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”. În prag de vacanță, a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing, un cancer al osului, iar acum are nevoie de o operație foarte costisitoare si de un tratament postoperator pe care familia nu si-l permite. Are alături un om deosebit, mama lui adoptivă, care îi oferă sprijin necondiționat. Putem să-l susținem și noi pe David să revină la o viață normală, donând orice sumă, în contul :

  IBAN: RO75INGB0000999911863631

  Titular cont: Loredana Larisa Branzan

  SWIFT: INGBROBU

  BIC: INGB“, se arată într-o postare pe Facebook.

  1 COMENTARIU

  1. Va rog transmiteti parintilor lui David Mărăcine sa ma contacteze urgent la adresa costache_teodora@yahoo.com. sau pe facebook. Copilul meu a avut aceeasi boala. Am multe informatii sa le transmit, inclusiv sa ii pun in legatura cu un excelent doctor din Belgia, unde exista un centru de cercetare pentru aceasta boala rara. De asemenea le pot spune cum sa faca rost de banii necesari interventiei. Va rog mult, anuntati-i. Eu nu stiu cum sa iau legatura cu dansii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!