spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăAdministratieDrum județean reabilitat, în comuna Crasna

  Drum județean reabilitat, în comuna Crasna

  Consiliul Județean Gorj a finalizat reabilitarea sistemului rutier pe drumul județean DJ 665 C din comuna Crasna. Obiectivul de investiție a fost finanțat cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului Gorj și a vizat modernizarea a 5,2 km.

  Valoarea totală a proiectului a fost de 14.353.869,23 lei fără T.V.A. Pentru realizarea principalelor categorii de lucrări de reabilitare a sistemului rutier s-a intervenit cu operațiuni de așternere mixtură asfaltică (strat bază, strat de legătură și strat de uzură). S-a realizat amenajarea acostamentelor (balast și piatră spartă),amenajarea drumurilor laterale și a podețelor aferente acestora, execuția de podețe transversale, amenajare acces proprietăți, șanțuri din beton precum și șanțuri de pământ dar și amenajare zid de sprijin pe coloane Benotto.

  Totodată, în scopul asigurării unor condiții de trafic moderne au fost amenajate platforme și stații transport în comun, au fost executate marcaje longitudinale și transversale fiind prevăzute indicatoarepentru semnalizare pe verticală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!