spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesÎmpreună pentru a zâmbi: eveniment caritabil pentru un copil care luptă cu...

  Împreună pentru a zâmbi: eveniment caritabil pentru un copil care luptă cu leucemia

  În aceste zile dificile, solidaritatea și empatia ies la iveală în cele mai frumoase forme. Unul dintre elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși”, o fetiță de doar 14 ani, elevă în clasa a VIII-a, a fost diagnosticată cu leucemie. Pentru a sprijini acest copil greu încercat de soartă, comunitatea școlară s-a mobilizat pentru a organiza o strângere de fonduri.

  Conducerea școlii a propus organizarea unui eveniment special, în cadrul căruia fiecare clasă va avea un stand de vânzare de obiecte, donate de elevi, în schimbul unor sume de bani. Activitatea se va desfășura în curtea școlii și va avea loc pe data de 30 mai, începând cu ora 17:00.

  Elevii au venit cu diverse idei pentru a contribui la această cauză nobilă. Printre propunerile lor se numără donația de cărți și confecționarea de coliere și brățări, care vor fi puse în vânzare pentru a strânge fonduri necesare tratamentului micuței lor colege. În plus, evenimentul va include și un program artistic desfășurat la nivelul școlii, aducând împreună elevi, părinți și profesori pentru a-i aduce zâmbetul pe chip fetiței.

  Astfel a fost lansată invitația de a participa joi 30 mai, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, pentru a arăta că ne pasă și pentru a-i demonstra acestei fetițe curajoase că nu este singură în lupta sa. Împreună putem să facem o diferență în viața ei și să-i oferim sprijinul de care are atâta nevoie.

  ”Dumnezeu lucrează prin oameni, iar astăzi avem ocazia să fim acei oameni care aduc speranță și bucurie. Veniți alături de noi și haideți să facem împreună o faptă bună!” transmit organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!