spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăCulturaÎn așteptarea Moșului, la muzeu

  În așteptarea Moșului, la muzeu

  Teme precum: „să transformăm sticle de pastic în decorațiuni de Crăciun”, „să refolosim globulețele, după ce schimbăm culorile bradului”, sau „cum ar fi să ne întoarcem în timp, în vremurile când, în loc de ghiozdanul cu caiete, elevii aveau doar o tăbliță” au fost câteva dintre provocările copiilor care au participat, vineri, la Atelierele lui Moș Crăciun, de la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”. Chiar și învățătoarea Oana Stelescu, de la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu din Târgu Jiu, venită cu elevii săi la activitățile de educație muzeală, a intrat în joc, reconstituind cu ei, în vechea clasă de la muzeu, un fragment de lecție, așa cum se făcea odată.

  De asemenea, o parte dintre micii artiști, care au vizitat expoziția artistului plastic Gheorghe Plăveți, și-au propus să ajungă și ei, cândva, să expună operele lor la muzeu.

  Aceste activități educativ-recreative fac parte din programul de educație muzeală organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: