spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPetre Crăete îl atacă pe Cătălin Zmărăndescu

  Petre Crăete îl atacă pe Cătălin Zmărăndescu

  Visul gorjeanului Petre Crăete, cunoscut în Marea Britanie şi în România ca fiind „ţăranul cu Maserati”, de a se lupta cu fosta gardă de corp a lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, este acum susţinut şi de vedeta britanică Alex Reid. Într-o înregistrare video, transmisă cotidianului nostru, Alex Reid îl provoacă la rândul său pe luptător.

  De luna viitoare, Crăete vrea să intre oficial în ringul de luptă şi şi-ar dori ca primul său adversar să fie Cătălin Zmărăndescu. Gorjeanul, care a ajuns garda de corp a unei celebrităţi din Londra, nu se dă bătut şi vrea să urmeze exemplu patronului său. „L-am provocat pe Cătălin Zmărăndescu, în urmă cu un an. Am vrut să ne luptăm pe stilul lui, dar nu a acceptat, găsind tot felul de scuze stupide, pe care nu mi le-a spus niciodată în faţă, ci doar celor care l-au întrebat. Eu cred că asta face difierenţa dintre un luptător adevărat şi cineva care încearcă să fie un luptător, aşa cum vorbeam cu ceva timp în urmă cu amicul meu Petrişor Gănănău”, a declarat Petre Crăete pentru cotidianul „Impact în Gorj”.

  Corupţia din sport

  Gorjeanul, ajuns celebru după ce s-a lăudat cu averea patronului său, vorbeşte şi despre corupţia din sport şi pariurile sportive care nu fac altceva decât să îmbogăţească unele persoane şi să se folosească de naivitatea altora: „Cred că dacă va avea loc această luptă, va avea loc în numele oamenilor buni, celor care le este teamă să schimbe ceva, pentru că ştiu corupţia şi nedreptăţile, care au loc în România. Această caracatiţă, care şi-a întins tentaculele şi în lumea sportului, a făcut din luptători, marionete pentru pariurile sportive. Ei bine, eu nu voi pierde la comandă în faţa nimănui! Voi fi mândru că sunt gorjean şi nu voi pleca privirea în faţa nimănui. Voi arăta că românii de pretitutindeni pot fi mândri de ceea ce sunt, mândri să fim români în ţara noastră, care uşor, uşor ne este luată”, a mai spus Crăete.

  Vedetă la Londra

  În înregistrarea video disponibilă pe site-ul nostru www.igj.ro, vedeta britanică Alex Reid îl susţine pe Petre Crăete, despre care are numai cuvinte de laudă. De altfel, Reid nu a fost deranjat de filmuleţele în care Petre Crăete se lăuda cu avere starului londonez. Mai mult decât atât, îl încurajează să devină un sportiv de performanţă şi, de ce nu, o celebritate. „Cine ar fi crezut că eu voi ajunge să fiu, săptămânal în ziarele londoneze „The Sun”, „News of the World” sau „Daily Mail”? Nimeni ! Nici măcar eu nu am crezut la început. M-am mulţumit cu puţin. Apoi mi-am dat seama că ar trebui să-mi doresc mai mult, iar singura cale de a avea mai mult este să lupt…cu mine însumi…să devin mai bun şi ăsta este doar începutul”, a precizat Petre Crăete.

  Te-ar mai putea interesa

  6 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: