spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesSindicaliști din minerit reiau protestele la sediul CEO

  Sindicaliști din minerit reiau protestele la sediul CEO

  În zilele care urmează reîncep protestele la sediul Complexului Energetic Oltenia. O pichetare va avea loc în data de 6 iunie. Acțiunea este organizată de către Federația Națională a Muncii.

  Pichetarea sediului Complexului Energetic Oltenia va avea loc în fiecare zi de joi, între orele 15:00 – 16:00.

  Conform reprezentanților Federației Naționale a Muncii, protestatarii au următoarele revendicări: încetarea neaplicării legilor 197 și 74; respectarea hotărârilor judecătorești dispuse de instanțele de judecată, precum și eliberarea de adeverințe pe salariile brute și adeverințe în ceea ce privește plata contribuțiilor salariale. Potrivit aceleiași surse, la pichetrea de joi vor participa maximum 50 de persoane. Minerii sau foștii mineri și energeticieni vor organiza pichetarea la sediul din strada A.I. Cuza.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. In legatura cu adeverintele de venituri brute si sporuri, confirm ca ritmul de eliberare este unul de „melc” si forma de redactare este neconforma cu cea prevazuta in lege (anexa6) , asa incat adeverintele sunt inutile la casa de pensie. Deci e o munca fara rost facuta de CEO si pentru pensionari este o diminuare a venitului legal la care va avea dreptul. Se pune intrebarea….cum poate fi fortat CEO sa refaca cele cateva adeverinte eliberate si obligata sa respecte strict modelul din legea pensiilor!
   Sau si aceste aspecte vor duce la mii de procese in care toate pierderile pensionarilor si cheltuielile de judecata vor fi suportate de CEO. A inebunit lumea!!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!