spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăInterviuriInterviu cu actrița Ana Maria Guran, interpreta rolului principal din pelicula "Lumea...

  Interviu cu actrița Ana Maria Guran, interpreta rolului principal din pelicula „Lumea e a mea”

  Actrița Ana Maria Guran, interpreta rolului principal din pelicula cinematografică “Lumea e a mea” a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radio Omega, cu o zi înainte de premiera filmului care va rula astăzi, începând cu ora 18.30, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu. Ana Maria Guran are 20 de ani și este studentă în anul II la UNATC București. Am întrebat-o pe Ana Maria Guran ce a însemnat pentru ea acest debut în lumea cinematografiei și cum a reușit să se transpună în rolul Larisei, o adolescentă ca oricare alta din Constanța care, însă, cade pradă anturajului din cauza lipsurilor materiale.

  AnaMariaGuran

  R. Este prima ta apariţie în lumea filmului. Ai obţinut chiar rolul principal, ce te-a făcut să accepţi acest rol, să te implici în acest proiect?

  Ana Maria: Eu îmi doresc de ceva timp să fac actorie, cred că undeva în clasa a VIII-a m-am hotărât să fac şi faptul că l-am primit şi am văzut despre ce este vorba, cred că aşa m-a făcut de fapt şi de drept să îl accept.

  R. Ai găsit asemănări între tine şi Larisa, personajul principal din film?

  Ana Maria: Pot să spun că sunt câteva asemănări, dar sunt şi datorită faptului că am adus câteva lucruri de la mine personajului, dar nu sunt foarte multe, poate doar pe energia personajului şi anumite reacţii.

  R. Ţi-a fost greu să interpretezi acest rol?

  Ana Maria: Nu, nu mi s-a părut greu, mi s-a părut interesant, iar la părţile cât de cât grele aici a intervenit Nae şi nu au mai fost atât de grele. Filmul este despre o puştoaică de 16 ani pe nume Larisa, ea trăieşte în Constanţa. Este într-un mediu în care banii, puterea şi să fii recunoscut printre prietenii tăi înseamnă tot. Ea nu are foarte mulţi bani, încearcă să ajungă la băiatul pe care îl place şi în drum acesta către el, intervin foarte multe chestii şi cumva e şi un drum de maturizare pentru ea.

  R. Cât de mult este inspirat acest film din viaţa reală a adolescenţilor din ziua de astăzi?

  Ana Maria: Eu cred că este foarte adevărat ce e în film şi este exact ceea ce se întâmplă în realitate, poate puţin mai blând în film … sincer, adică am văzut şi situaţii mai grave decât ce am prezentat noi în film, iar limbajul este chiar blând pe lângă cum se vorbeşte în realitate.

  R. Ce a spus familia ta după ce ai acceptat acest rol?

  Ana Maria: Au fost foarte încântaţi, ei ştiau că vreau să fac asta de foarte mult timp şi m-au ajutat din momentul în care au văzut că am luat rolul şi până acum.

  R. Credeţi că vei avea succes pe mai departe în ceea ce priveşte cinematografia, după debutul tău în acest film?

  Ana Maria: Eu asta îmi doresc, nu ştiu exact ce se va întâmpla, dar acesta este planul meu.

  R. Ce impact crezi că va avea această peliculă asupra celor care îl vor urmări?

  Ana Maria: Eu una sper şi cred că toată echipa speră chestia asta, să înveţe ceva şi să nu vadă doar un film despre o adolescentă oarecare, să vadă că aşa e viaţa de adolescent, e grea şi să ia tot ce e mai bun din acest film.

  Filmul ,,Lumea e a mea”, premiat la Festivalul Internațional de Film Trasilvania este regizat de Nicolae Constantin Tănase care, împreună cu actrițele Ana Maria Guran, Oana Rusu și Ana Vătămanu îi așteaptă astăzi pe iubitorii de film la premiera peliculei „Lumea e a mea”. Radio Omega va oferi ascultătorilor invitaţii la premiera filmului “Lumea e a mea”, în cadrul unui concurs ce se va desfăşura pe parcursul întregii zile. Invitaţia este pentru două persoane, iar regulamentul concursului va fi prezentat în cadrul programelor Radio Omega.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: