spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăJustițiePrimarul Robert Păiuși, despre descinderile de la Stejari: "Este campanie electorală iar...

  Primarul Robert Păiuși, despre descinderile de la Stejari: „Este campanie electorală iar unii care vor să câștige voturi, cu orice preț, sufocă instituțiile statului cu plângeri”!

  Au fost descinderi, joi dimineață, la Stejari, la locuința primarului Robert Păiuși dar șeful administrației locale susține că „organele statutul își fac, doar, datoria”. „Le-am pus anchetatorilor toate documentele cerute, la dispoziție, dar și toate, informațiile necesare. Am încredere în organele de anchetă că își vor face datoria în spiritul legii”, a declarat, ieri, primarul PSD. 

  În opinia lui Robert Păiuși, cei care i-au făcut plângeri sunt contracandidați ai săi, care astfel cred că vor câștiga voturi. „Sunt plângeri făcute de persoane care nu pot, decât așa, cred ei, să câștige voturi! Se folosesc de problemele locuitorilor din Stejari și fac plângeri, pe bandă, la adresa mea”, a declarat Robert Păiuși, după evenimentele de ieri. Primarul chiar le-a mulțumit anchetatorilor pentru comportamentul „ireproșabil manifestat în exercitarea atribuțiilor de serviciu” și i-a asigurat de tot sprijinul pentru a răspunde la aceste sesizări, care i-au pus pe drumuri.

  În opinia lui Păiuși, cei care apelează la altfel de reclamații cu scop electoral, nu știu că voturile se câștigă cu fapte, cu proiecte și promisiuni realizate.

  În opt ani, Primăria Stejari a consumat și decontat combustibil de 150.000 de lei!

  Percheziţiile de ieri au avut loc urmare unor dosare deschise în 2022. Ar fi vorba despre cantități de combustibili decontate din bani publici. Interesat este însă că Primăria Stejari ar fi avut însă un consum la acest capitol, mult mai mic decât la alte UAT-uri. Practic, în opt ani, această primărie a consumat și decontat motorina și benzina in valoare de 150.000 de lei, adică 1500 de lei pe lună. UAT-ul deține patru utilaje și un Logan.

  Primarul de Stejari candidează pentru un nou mandat, tot din partea PSD. Lansarea oficială a candidaturii va avea loc duminică, în localitate, în zona Ronghia.o

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: