spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăMondenExclusiv! Fostul iubit al Olguței Berbec va fi tată! Uite ce decizie...

  Exclusiv! Fostul iubit al Olguței Berbec va fi tată! Uite ce decizie a luat după căsătorie!

  Cătălin Tutilescu, comisar șef al Gărzii de Mediu Mehedinți, a mărturisit pentru cotidianul „Impact în Gorj” motivul pentru care a ales să se căsătorească la doar câteva zile după ce fosta sa iubită, Olguța Berbec, a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Tânărul și proaspăta lui soție, Emilia Dorobanțu, așteaptă un bebeluș, cei doi urmând să devină părinți anul acesta. Tutilescu a declarat că stabilise nunta în urmă cu aproximativ patru luni, atunci când a aflat că iubita sa urmează să îi dăruiască un copil. Cei doi au ales deja și data la care își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu. Până atunci, după ce s-au căsătorit de Valentine’s Day în București, cei doi se vor bucura de luna de miere într-un oraș din statul american Florida.

  S-au căsătorit în aceeași lună

  emiliaCătălin Tutilescu susține că decizia de a se însura nu are nicio legătură cu nunta fostei sale partenere, artista Olguța Berbec. Șeful Gărzii de Mediu Mehedinți susține că a luat această decizie cu mult înainte ca interpreta de la Ansamblul „Doina Gorjului” să anunțe că urmează să își unească destinul cu saxofonistul Remus Novac. Olguța a ales să se căsătorească civil, la Timișoara, pe 5 februarie, fiind și ea însărcinată, la fel ca Emilia Dorobanțu.

  Reporter: De ce ați ales să vă căsătoriți brusc, am putea spune?

  Cătălin Tutilescu: Nu a fost nimic brusc, am planificat acest lucru în urmă cu aproximativ patru luni în urmă.

  Rep.: A fost o simplă coincidență că s-a întâmplat în aceeași lună în care s-a căsătorit și fosta iubită, Olguța Berbec?

  C.T.: Nu știu ce a făcut sau ce face ea, nu are nicio legătură, eu îmi văd de treaba mea. A încercat ea să facă ceva că auzise deja de nunta mea, treaba ei.

  Rep.: De ce ați stabilit tocmai în februarie anul acesta?

  C.T.: Am ales să stabilim cât mai curând pentru că Emilia este însărcinată, de asta am ales să fie cât mai curând. O să se nască copilul și vrem să fie totul în ordine.

  Cununia religioasă are loc în toamnă

  emilia dorobantuIar proaspătul cuplu va ajunge să își jure iubire în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a acestui an. Tot atunci va avea loc și creștinarea rodului iubirii lor.

  Rep.: Nunta religioasă când urmează?

  C.T.: Am stabilit să avem două evenimente importante din viața noastră, pe 17 septembrie, anul acesta. O să avem și nuntă și botez.

  Rep.: Știți deja ce o să aveți? Fetiță, băiat?

  C.T.: Aproximativ, nu știm cât de sigur este. Până acum se pare că este fetiță, dar rămâne să vedem dacă o să se confirme și mai târziu.

  Rep.: Ați ales deja un nume?

  C.T.: Da, Anastasia o să se numească dacă o să fie fetiță.

  Rep.: Nunta religioasă și botezul unde vor avea loc?

  C.T.: La Severin vor fi organizate. Noi am făcut acum la București pentru că acolo avem domiciliul amândoi și asta este regula, dar după aceea o să facem totul la Severin.

  Rep.: Unde o să mergeți în luna de miere?

  C. T.: Urmează să plecăm la Miami în luna martie, din prima zi a lunii.

  Cătălin Tutilescu și frumoasa artistă Emilia Dorobanțu trăiesc o minunată poveste de dragoste din vara anului precedent.

  A CONSEMNAT FLORINA ILIE

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: