spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăMondenVăduva lui Sergiu Nicolaescu, fotografiată cu un alt bărbat! Cei doi ar...

  Văduva lui Sergiu Nicolaescu, fotografiată cu un alt bărbat! Cei doi ar locui în casa moștenită de la regretatul regizor gorjean!

  La patru ani de la trecerea în neființă a celui mai bun regizor din România, Sergiu Nicolaescu, văduva sa – moștenitoare a impresionantei averi pe care a avut-o cineastul- a fost fotografiată de paparazzi de la o publicație națională în prezența unui bărbat. Cei doi au plecat din casa pe care Dana Nicolaescu a primit-o ca moștenire de la regizor, au mers la film, iar apoi s-au întors în locuință.

  Văduva lui Sergiu Nicolaescu, fotografiată cu un alt bărbat! Cei doi ar locui în casa moștenită de la regretatul regizor gorjean!Văduva lui Sergiu Nicolaescu, fotografiată cu un alt bărbat! Cei doi ar locui în casa moștenită de la regretatul regizor gorjean!Despre văduva lui Nicolaescu, în vârstă de 36 de ani, s-a zvonit încă de anul trecut că și-a refăcut viața, însă nu a fost văzută în public cu nimeni. Chiar și sora cineastului știe că fosta ei cumnată, moștenitoarea averii lui Nicolaescu, trăiește o poveste de dragoste, însă nu o condamnă. „Ştiu că se vede cu cineva, dar nu am auzit nimic de vreo căsătorie. Eu sper din suflet să fie adevărat. E o fată tânără, frumoasă, de carieră, munceşte foarte mult. Au trecut aproape patru ani de la moartea fratelui meu. Ce să facă şi ea acum? Să rămână singură până la sfârşitul vieţii? Nu se poate aşa ceva, e mai mare păcatul. Lasă, să fie şi ea fericită, să îşi facă o familie. Merită”, spunea Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu în urmă cu puțin timp.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!