spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăNationalACTUALIZĂRI Scandal de proporții: Silvestru Șoșoacă săltat de polițiști. George Simion suspectat...

  ACTUALIZĂRI Scandal de proporții: Silvestru Șoșoacă săltat de polițiști. George Simion suspectat că l-a ajutat să falsifice listele de semnături pentru candidatură

  Conform unor surse, Silvestru Șoșoacă se află sub investigație pentru presupusa depunere de semnături false, cu ajutorul lui George Simion. Silvestru Șoșoacă a fost adus la Parchetul General cu mandat, fiind săltat de acasă de polițiști. Potrivit surselor PRO TV, alte trei persoane dau cu subsemnatul pentru el.

  Silvestru Șoșoacă ar trebui să explice proveniența semnăturilor de susținere pentru candidatura sa la Parlamentul European. Procurorii suspectează că ar fi prezentat semnături false în documentele de susținere a candidaturii sale, ca independent.

  Potrivit acelorași surse, liderul AUR, George Simion, l-ar fi ajutat pe deputatul Șoșoacă în strângerea acestor semnături. Incidentul ar fi avut loc pe 9 aprilie, anul acesta, când George Simion ar fi mobilizat membri de partid și angajați din Parlamentul României să vină la sediul partidului pentru a falsifica câteva mii de liste necesare candidaturii la alegerile europarlamentare ale lui Silvestru Șoșoacă.

  Procurorii afirmă că cei care nu răspundeau solicitării erau bombardați cu mesaje vocale și telefoane insistente pentru a fi forțați să participe la falsificarea listelor. Se pare că datele reale ale unor persoane au fost utilizate pentru falsificarea semnăturilor, care acum sunt subiectul anchetei.

  Actualizare 15.07: Diana Șoșoacă spune că are înregistrări și informații pe care le va pune la dispoziția Parchetului.

  Actualizare 16.10: 9 membri AUR duși cu mandat și audiați la Parchetul General.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!