spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăNationalCFR, programul de sărbători

  CFR, programul de sărbători

  Foto: Freepik

  CFR a transmis un comunicat oficial, prin intermediul căruia anunță programul de sărbători, anunță dcnews.ro. Numărul trenurilor care circulă între București și marile orașe va fi suplimentat.

  CFR Călători anunță că în zilele cu trafic crescut din această perioadă a sărbătorilor de iarnă este pusă la dispoziția publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității către destinațiile dorite. Mai mult, pentru ca toți românii să se poată folosi de trenuri, au fost suplimentate operativ, în funcție de parcul disponibil și solicitările de trafic, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute care conectează capitala cu orașele mari din principale regiuni ale țării.

  „Pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, recomandăm pasagerilor utilizarea tuturor trenurilor CFR Călători din graficul unei zile de circulație. Achizițiile online pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație, în funcție de locurile disponibile”, transmite CFR. Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate cu o anticipație de până la 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare:

  – online de pe www.cfrcalatori.ro;
  – din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);

  – de la automatele de vânzare bilete din gări;de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: