spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăNationalDespre pariuri sportive

  Despre pariuri sportive

  Cand vine vorba de pariuri sportive Romania este o tara in care acestea tind sa devina din ce in ce mai populare la noi in tara, asa ca echipa noastra are scopul de a te tine la curent cu cele mai noi informatii si de a iti oferi cele mai bune oferte de pariere care exista pe piata in momentul de fata.

  Agentiile ofera bonusuri din ce in ce mai mari pentru a putea tine pasul cu competitia. Aceste este un lucru bun pentru pariori, deorece se pot bucura de oferte din ce in ce mai mari.

  Cele mai bune oferte de pariuri sportive Romania

  La fel cum spuneam mai sus, casele de pariuri sportive Romania ofera nenumarate bonsuri si oferte de pariere. Indiferent ca e vorba de pariuri sportive de box, fotbal, baschet, handbal, volei sau curse de cai bonusurile se aplica la majoritatea sporturilor.
  Din acest motiv, pentru ca agentiile incep sa ofere bonusuri tot mai mari, echipa noastra a pus laolalta trei dintre cele mai bune bonusuri primate la inregistrare de catre noii jucatori. Aceste agentii le poti gasi putin mai jos:

  1.Mozzart bet

  Noi credem ca Mozzart bet oferta cel mai mare bonus de bun venit pentru pariuri sportive in Romania. Poti primi pana la 1750 RON cadou la primele trei depuneri. 50%, 100% si 200% pentru primele trei depuneri in limita a 500 RON fiecare dintre acestea.

  2.Casa Pariurilor

  Aici te poti bucura de pana la 600 RON bonus la primele 3 depuneri in valoare de 200 de RON, 100% pentru fiecare. Tot ce ai nevoie pentru a intra in lumea amatorilor de pariuri sportive.

  3.Favbet

  Si Favbet sta destul de bine la capitolul bonus de bun venit, deorece ofera gratui ca si bonus de inregistrare, un pariuri fara risc in valoare de 100 RON, care nu are conditii de rulaj.

  Acum ca esti la curent, iti dorim mult succes la alegerea unei case de pariuri care este pe masura cerintelor tare. Mai jos, poti gasi cateva informatii despe legea pariurilor sportive Romania.

  Legea pentru pariuri sportive Romania

  In actualitate, dreptul pentru a detine o casa de pariuri sportive si de a participa la organizarea de pariuri sportive, fie ca e vorba de agentii unde se pariaza fizic sau cele la distanta care sunt online, este reglementat ca si monopol al statului. Ca o institutie prin care este reprezentat Guvernul Romaniei, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, este la momentul de fata singurul care poate sa acorde firmelor din domeniu dreptul de a fi functionale.
  Pe langa asta, conform Ordonantei de urgenta numarul 24 din anul 2015 luna Mai, statul Roman acorda licenta pentru organizare a jocurilor loto traditionale sau la distanta si a celor de noroc, super noroc expres, noroc plus si lozuri, doar pentru Compania Națională Loteria Romana.

  Casele de pariuri incalca legea daca nu afiseaza datele lor de contact pe site-ul aferent.
  In concordanta cu cerintele impuse de licenta, operatorii de pariuri sport online sunt chiar obligati sa includa pe paginile platformelor lor web de jocuri:

  • Licenta emisa de catre Oficiul National al Jocurilor de Noroc
  • Date de inregistrare la Registrul Comertului
  • Modalitatile de plata pentru castigurile utilizatorilor
  • Reguli privind modul in care se desfasoara pariurile sportive si jocurile de noroc incluse pe site, in limba romana
  • Date de corespondenta
  • Metode in care sunt acceptate mizele
  • Modalitatile prin care utilizatorii pot depune plangeri sau prin care au posibilitatea de a face sesizari
  • Servicii de suport care sunt oferite de catre persoanele competente, inclusiv numar de telefon si adresa de email

  Taxele pentru operatorii de pariuri sportive incep de la 6000 Euro anual
  Ca sa aiba sansa de a obtine, pastra si a prelungi in fiecare an dreptul de furnizare de servicii pentru pariuri sportive, operatorii acestora trebuie sa achite o taxa de licenta care este de 6000 euro anual pana la 120000 euro, desigur, in functie de cifra de afaceri.
  Pe langa asta, statul Roman emite licente si colecteaza taxele anuale care sunt in valoare de 6000 euro si de la operatori de clasa a II-a, categoria ce include firmele de pariuri sportive care produc si distribuie partile software aceste industrii, companiile care se ocupa cu acordarea de certificate pentru conformitate in domeniu, companiile specializate in audit si autoritatile care verifica certificarile.

  (P)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: