spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNationalPremierul cere demiteri în cazul azilelor groazei

  Premierul cere demiteri în cazul azilelor groazei

  Premierul Marcel Ciolacu cere demiteri în lanț, în scandalul abuzurilor asupra vârstnicilor din azilele din Voluntari. 

  Marcel Ciolacu a cerut demiterea conducerii Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov și a Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, în urma scandalului izbucnit în legătură cu abuzurile comise asupra mai multor vârstnici în azilele din Voluntari.

  „Mi-aş fi dorit astăzi să vorbesc despre măsurile economice, sociale pe care urmează să le luăm în şedinţa de guvern dar atât eu, cât şi dumneavoastră, cu toţii suntem oameni şi am văzut ce s-a întâmplat în acele azile ale groazei, aşa cum au fost denumite pe bună dreptate de către presă.

  Oameni învârstă, vulnerabili, care în loc să fie ajutaţi au fost efectiv torturaţi. Eu personal, vă spun sincer nu am putut parcurge toate stenogramele apărute în presă.

  Cred că acest grup infracţional organizat, cu complicitatea unor funcţionari trebuie să răspundă cât mai repede. Îi solicit domnului ministru al Muncii ca astăzi conducerea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială să fie destituită şi conducerea AGPIS Ilfov”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern de vineri.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!